Ledig dag....

Jooodååå så att eeh... (nytt uttryck!)

Är äntligen lite ledig! Eller jag va ledig igår med, jobbar 7:45-20 mån, tis, fre,lör och söndag! Grisvecka helt enkelt!
Så igår åkte jag till Örebro med Cissi och handlade en ny klubba, 2 par kallingar och 3 kassar med mat!

Cissi är för övrigt helt störd! Roligare än så får man det knappast.. Skrattar jämnt åt henne! Inte med henne utan åt henne!

Igår var det även träning för knattarna och idag är det med A-laget, synd bara att man har det jobbet men har annars hade jag varit i ishallen varje dag.. Måste hitta ett jobb där man får jobba med hockey! Har lite krokar ute så vi får se.. =)

Det va allt för idag!

Ciao!

Ja det gick ju sådär...

Det gick ju sådär med att börja här igen.. Jaja det går som det går..

Jag har ganska mycket på gång i mitt liv just nu så det är därför tiden inte riktigt räcker till.. Jag jobbar ju som ni vet inom kriminalvården 100% och har nu börjat som tränare i ett u-12 och ett u-14 lag i fellingsbro (ja vi pratar hockey nu!) och dessutom så har jag börjat i A-laget och trots att jag inte har spelat på 5 år så gör jag absolut inte bort mig.. Tror jag är snäppet bättre än när jag slutade..!

Det är i stort sett vad jag hinner med just nu! Klämmer väl in någon fylla då och då och även lite lantbruk hos far min men det är tajt med tid! =)

Tja vi klipper där tror jag...


Nu ska vi se...

Tänkte göra ett nytt försök med det här bloggandet så får vi se hur det går...

UPDATE OF MR. MELKERSSONS LIFE:
Fyller 23 år idag, bor numera i Arboga i en lägenhet på 65kvm och har börjat träna ett gäng ungdomar i hockey i fellingsbro.
Singel.
Har sålt motorcykeln då jag inte hade tid att köra med den.
Jobbar fortfarande inom kriminalvården och mitt största huvudbry just nu är om jag ska börja lira hockey igen eller inte! De tjatar på mig att jag ska börja lira i a-laget i fellingsbro men jag vet inte om jag har tid, råd eller kapacitet för det..

Vi börjar så sålänge.. =)

RSS 2.0