Örebro och hinseberg.

Ligger i en 180cm bred säng alldeles ensam och funderar på om det inte är läggdags snart.. Eller det blir väl ett par avsnitt av how i met your mother först såklart.
Imorgon ska jag på studiebesök på hinseberg (det är därför jag är kvar hos farsan). Det ska bli rätt intressant att se en anstalt och speciellt en kvinnoanstalt med, man kan ju kolla lite på likheterna mellan kriminalvården och SSS.

Idag har jag varit på biltema, swedol och ica efter att jag hade gjort färdigt min examinations uppgift om regelverket (Kommer drömma om det där jävla paragraf märket i natt §§§§§§§§)

Lisa och Robin åkte hem igår =/ saknar redan min Lisefis men man får försöka tänka positivt och försöka intala sig själv att det inte är så mycket kvar nu...

 

Nehe nu ska jag sova....

Ciao!


Nu vet jag vad jag vill bli när jag blir s...

Nu vet jag vad jag vill bli när jag blir stor!!! Jag vill bli förhandlare! Antingen inom Kriminalvården eller polisen... Hade föreläsning om inledande förhandling idag, hade även en föreläsning med Glenn när jag jobbade på SSS.. Det verkar intressant! Eller kanske inom kriminalvårdens *************tjänst.. Är osäker på om jag kan lägga ut den tjänsten så här på nätet där vem som helst kan läsa den... Hmm... Detta måste kollas upp! Nehe nu ska jag kolla på family Guy! Sen är det jakt och fiske på tvn! Wiiiiiie! Ciao!


Hola! Tisdag idag.. I helgen va jag och ta...

Hola! Tisdag idag.. I helgen va jag och tatuerade mig igen, usch vilken smärta det va över triceps! Igår va det rätt lugnt, hade självskydd och föreläsning om centralt säkerhetsarbete. I vanliga fall är allt som heter något med "centralt" skittråkigt då det bara handlar om vad de på HK säger att dom gör. Men! Denna gången va det ganska intressant! Idag har vi haft "stressdag" och då har jag gått barfota över råttfällor och glas, brutit av en träpil med halsen och klättrat i linor och nät ca 5 meter över marken så just nu är jag ganska mör i kroppen och tänker ta en välbehövlig dusch! Ciao!


Tattoo!!!

Japp då va man nytatuerad! Har kört geten idag och det kändes ganska så ordentligt på baksidan av armen kan jag ju säga!
Bild kommer!
------------

Imorgon bär det av till Norrköping igen, denna vecka har vi 6 timmar självskydd och en "stressdag".
På stressdagen ska vi ut till något ställe utanför Nkpg och testa våra gränser.. Haha kommer bli intressant..

----------

Seger för både Lakers och Timrå idag!
Om jag ska vara ärlig följer jag inte Elitserien särskilt hårt i år men Allsvenskan däremot blir det mer av! Lakers går starkt i år och även örebro...



Det va nog alles för idag.....

Ciao!

Haha Lisa kom hit till Norrköping i måndag...

Haha Lisa kom hit till Norrköping i måndags kväll och överaskade mig! Så galen är hon och så glad jag blev! Har en helt underbar flickvän helt enkelt! Den bästa! -------- Idag har jag haft självskydd och stukat fingret, varit på tingsrätts besök och där kom inte den åtalade, haft frivårdssamtal där jag bara satt brevid och lyssnade.. Nu ska vi snart ha etik sen ska jag upp till hotellet och vila... Det va allt för idag.. Ciao!


God eftermiddag! Eller god är väl synd å s...

God eftermiddag! Eller god är väl synd å säga! Är så trött på min grupp som alltid ska vara så jävla omständiga! ------------ Har fortfarande inte riktigt repat mig efter lakers kollaps igår! ----- Lisa är tydligen på väg hem från Gbg nu, vi har inte setts på en vecka nu vilket är jobbigt! Hoppas denna veckan går fort! --------- Nu ska vi snart ha övning så jag sitter på kursgården och laddar ;-) Ciao!


Hej igen! Det va nu ett tag sen jag skrev ...

Hej igen! Det va nu ett tag sen jag skrev här... Beror väl mest på att jag va hemma på praktik 5 veckor på häktet och glömde bort bloggen sen har det bara inte blivit av att komma igång igen.. Har hänt alldeles för mycket på dessa veckor för att skriva allt här.. Läget är iaf såhär.. Jag är tillbaka i Norrköping för min KRUT-utbildning, första januari flyttar jag och Lisa till landet utanför braås, jag håller på och färglägger tattoon.. Hmm sen vet jag inte så mycket mer just nu... Lakers åkte på storstryk idag mot Örebro.. Örebro har gått mycket starkt i år och elitserien är absolut inte långt borta för laget från gnällbältet... Det va väl dagens funderingar.. Ska försöka skriva imorgon igen! Ciao!


RSS 2.0