Det blev en tur till!

Det blev en tur till igår, ca 8 mil under nattorienteringen med tullgarns mc. Riktigt kul va det, härlig känsla när man ligger 10-12 motorcyklar på rad på en liten väg och bara glider fram =)


Idag blir det rättså lugnt, ska ju jobba imorgon igen och håller samtidigt på att bli förkyld vilket visar sig med huvudvärk, lock i ena örat och lite snorig. Ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll och vila hela dagen utom en liten promenad alldeles strax.

Har inte så mycket att skriva just nu så det får räcka såhär :P

Ciao!

Sista turen för i år... Förmodligen..

Idag har jag (förmodligen) kört årets sista tur med motorcyklen... Kanske blir en tur imorgon på någon orienteringsgrej med tullgarns men det beror helt på vädret.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inget går min väg nu, lönen från kriminalvården är försenad och lönen från landstinget stämmer inte! Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Sånt här tar så jävla mycket extra energi och  just nu har jag svårt att se något roligt i vardagen, vet inte vad jag ska ta mig till! Jag är allmänt grinig om dagarna vilket går ut över min sambo när det absolut inte är hennes fel.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Snart fyller man år med, wiiie! NOT!

Det är ju inte änns kul att fylla år längre, det enda roliga är ju att man får träffa släkten och prata lite med dom. Är dessutom jävligt trött på växjö just nu, på ens lediga tid sitter man ju bara och gör ingenting! Jag vill ha något att göra när jag är ledig! Ett hus vore ju inte fel så man har lite att dona med men det är klart det tröttnar man nog oxå på för då kommer ju ännu fler måsten men jag känner mig så jävla trött på det här lägenhetslivet i stan med asfalt och betong överallt.

Förlåt om jag bara spyr ur mig allt dåligt här men vill ni inte höra om det behöver ni ju inte läsa att! =)



Ciao!

Första dagen på "praktiken"!

Ja första dagen är avklarad, massa spring i korridorerna och massa nya namn och ansikten.... Det gick rätt bra ändå. Ska bli riktigt roligt när man kommer in i det lite mer och får börja ta lite mer ansvar, ska förresten följa med på en §7 (Tror jag det hette kan ha varit §5 med, en RPU iaf) på fredag i kristianstad. Är en liten speciell känsla att jobba för en myndighet och gå runt i kläder med Kriminalvårdens emblem på, emblemet är föresten gjort efter visionen "bättre ut" som gäller kriminalvården.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Träning har det inte blivit något av då man är nytatuerad och bör vila armen ett par dagar. Nästa sittning blir den 2:a oktober! Då kanske man skulle ta med mormor och pappa, HAHAHA!
Tror att det kommer bli riktigt bra när det är färdigt om sissådär en månad eller så... LÄNGTAR!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu till dagens största problem! Jag tänkte unna mig lite roligt nu när man kommit hem och Lisa ska på ponnytrav och sådär nu i veckan och sen jobba natt i helgen så jag laladde iväg och köpte NHL 11 då jag tänkte roa mig med detta... Men tror ni man får spela när man kommer hem? Nehe det gick inte för sig här hemma inte! Men efter lite tjatande lyckades jag få 1 timmes spel iaf...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Imorgon spelar Timrå sin andra match för säsongen i årets elitserie, och de ställs mot Linköping. Vad jag kan minnas så har Timrå ofta haft svårt mot Linköping, speciellt i cloetta center. Ofta har det varit jämna matcher men känns som att det är något speciellt med kexchokladen... Hoppas på att Pikkarainen, Jokela och gubbarna kan fixa detta. På pappret tycker jag ändå att Tik ser bra ut i år men vi får se hur det blir med skador och liknande.



Nu tv...

Ciao!

Nygaddad!! Japp idag är första sittningen ...

img_6807 (MMS)

Nygaddad!! Japp idag är första sittningen gjord, nästa blir om två veckor.. Idag är även än mycket tragisk dag, med respekt för de som lider idag tänker jag inte berätta mer, men mina tankar går till alla er som har en sorgens dag idag.. Nu till något mycket roligare! Timrå hade sin första match för säsongen och spöade upp Frölunda riktigt ordentligt! 6-2 skred slutsiffrorna till och ett riktigt styrkebesked från både Timrå och speciellt Sebastian Erixon! Visst det va första matchen för säsongen och det brukar ju inte säga speciellt mycket men såg ändå bra ut! Timrå spelade en en ny mer attackerande hockey än vad jag är van vid att se dom spela! Kommer bli en riktigt intressant vinter med både Timrå och Växjö.. Växjö har två matcher och två vinster mot Taif och Troja vilken oxå ser intressant ut! Nu blir det snart sängen! Ciao!


God eftermiddag! Blev inget skrivande igå...

God eftermiddag! Blev inget skrivande igår heller! Jag va ute och åt med de andra på kursen igår som en liten avslutning för dessa tre veckor! Om en och en halv timme bär det av hem för praktik i 5 veckor, ska bli så skönt att få vara hemma med Lisa och bojjan! Och kunna träffa familj och kompisar utan att stressa.. Har ändå haft det bra här tycker jag nog.. Visst har man saknat alla där hemma men veckorna har gått fort.. För att byta ämne helt så är det nu 23 timmar kvar innan det gäller! Kommer nog bli riktigt nice! Ciao!


God afton! Av personliga skäl blev det ing...

img_6807 (MMS)

God afton! Av personliga skäl blev det inget inlägg igår, hade lite svårt att hitta motivation! Idag har jag varit ledig hela dagen och då passat på att plugga lite och tog en sväng förbi banken oxå och då upptäckte jag att jag hade mer pengar på kontot än när jag åkte!!! Det visade sig senare att det va Lisa som satt in pengar för hyran...  De ska spenderas på lördag så sen är det tillbaka på ruta ett.. Bilden är efter träningspasset igår (axelpass).. Har precis pratat med Tobbe nu och ska snart ner och spela innebandy! Ciao!


Har i kväll tränat, spelat innebandy, läst...

img_6807 (MMS)

Har i kväll tränat, spelat innebandy, läst scandinavian tattoo magazin, kollat på Simpson, family guy och 2 and à half men plus att jag precis pratat med Lisa... Nu är det god natt! Ciao!


Regn, regn och åter regn!! Ligger i...

Regn, regn och åter regn!! Ligger i sängen och tittar ut på ett regnigt norrköping, är inte alls motiverad till att gå upp ur min varma säng! Igår efter jag kommit fram och bloggat lite ringde jag till Lisa som hade varit på släktkalas... Nu på morgonen ska vi ha föreläsning om kriminalvårdens underrättelsetjänst, kan nog bli rätt intressant, hoppas jag =) Känns som om jag har varit här uppe i evigheter nu, finns så mycket man vill hinna med på helgerna men det hins ändå inte, nästa helg inget undantag hela lördag kommer gå åt till en speciell grej sen är det bara söndagen kvar.. Men men ska ju faktiskt vara hemma i 5 veckor sen... Nu ska jag nog slänga mig själv i duschen! Ciao!


Framme i Norrköping igen.. Haft en helt u...

Framme i Norrköping igen.. Haft en helt underbar helg hemma (utom söndagen) med Lisa och gamla kollegor! Men nu är det åter dags för en veckas pluggande sen 5 veckors praktik hemma! Om 6 dagar smäller det! Kommer bli underbart! Ciao!


Jaha då va man på väg till skolan för sist...

img_6807 (MMS)

Jaha då va man på väg till skolan för sista gången denna veckan! Har verkligen fullspäckat schema idag från 8-17!


Kval, kv-alfa, alfa, HäL................ ...

Kval, kv-alfa, alfa, HäL................ Alla dessa lagar har hit och dit gör att jag får ont i huvudet! Som ni förstår är detta vad min hjärna ar fått ta emot hela dagen! Orkar inte skriva mer om det.. Har iaf haft första PBL utvärderingen eller vad man ska säga.. Vi har redovisat det första fallet som vi har jobbat med hela veckan vilket gick ganska bra. Hade inte tid eller ork att skriva igår för efter skolan va det direkt till ICA och handla inför matlagningen som jag tycker jag lyckades hyffsat med ändå. Sen blev det innebandy+gym och efter det fotboll och samtal med Lisa som hade blivit mycket bättre... Nu blir det vila innan maten och sen kanske innebandy eller gym, orkar inte båda idag! Ciao!


Så då har man kommit fram! Är åter i ...

Så då har man kommit fram! Är åter i norrköping, ligger i sängen och tänker på Lisa som ligger hemma och har ont! Känner mig som en dålig man som inte är där och håller henne i handen, baddar hennes panna, pussar henne på kinden och säger att allt kommer bli bra... Usch! Gå gärna in och läs hennes blogg! Länk finns här nere till vänster där det står Lisa.. Ciao!


Tvätt, motorcykel och revben!

God afton!

Idag har jag varit ute på en 11 mils tur med motorcyklen och hälsat på delar av släkten, det va mycket skönt att rensa ur skallen lite! Känslan av att ta en perekt kurva i 90 km/h så att man nästan skrapar knät i asfalten är en så j*vla skön känsla och man glömmer bort allt vad stress heter och man slipper tänka på skolan, träning och allt annat, det ända är du och motrocyklen på asfalten! Huajaja! Nästan så man får ståfräs.. Haha..


Hälsade som sagt på släkten.. Mormor, morfar, farmor, farfar, morsan och mina bröder. Skönt att träffa dom igen, det blir ju inte så ofta som man hade velat egentligen nu när mitt liv ser ut som det gör.

Min älskade sambo hade diskat idag! Hon är så duktig så! Vi har även haft myskväll innan jag började med tvätten och innan hon gick och la sig inför sitt nattjobb. Värdelöst att hon jobbar när jag äntligen är hemma men jag är glad för den tiden jag får med henne =)

Jag har även börjat kolla lite på hus, jag vet att det är lite tidigt då det förmodligen inte blir på allvar förrens till våren då jag är färdig med utbildningen men det är alltid kul att kolla =) Dock lär väl inte Mr. Petersson blir så glad då han hoppas vi ska bo i älmeshult men aja man kan inte göra alla glada :P

Jo förresten! Jag höll på att glömma en sak! Jag tror jag ska ner till Old Sailor tattoo på måndag och börja planera för min nya tattoo! Wiiiihooo!
Mormor du kan ta det lugnt det blir inte så farligt! Alla ungdommar har det nu för tiden.
Och till er andra jag har faktiskt en mormor som följer min blogg! Ballt va!



Nu ner till tvätten!

Ciao!

Äntligen hemma!

Som sagt änteligen hemma! Och har äntligen fått träffa min älskade sambo igen!

För att summera första veckan i norrköping så har den varit intressant, stressig, tröttsam och fylld av saknad =)
Det har varit väldigt mycket nytt hela tiden så man har varit rätt trött i huvudet. Men som sagt äntligen hemma efter många om och men, skulle åka hem med min kollega Annika som oxå är från växjö och när vi kom fram till bilen småskrattade vi åt ett par andra från utbildningen som inte kunde starta sin bil för strömmen va slut och som man säger i det gamla ordspråket att somliga straffar gud direkt, precis så va det.... Jo vi hade fått punktering, eller ja inte vi men Annikas bil hade det, så det va ju bara krypa ner på marken och byta däck för Annika visste inte hur man gjorde =P

Aja vi kom hem till slut iaf..

Nu ska jag kika fotboll!

Ciao!

Huajaja!!!! Är precis hemkommen från sko...

Huajaja!!!! Är precis hemkommen från skolan och idag har vi haft föreläsningar i totalt 4 timmar, uppdelat på 2st 2 timmars pass men iaf! Där emellan så hade vi kunskapsinhämtning vilket betyder att vi ska plugga som judar till grupparbetet.. Försöker få tag på Lisa utan lycka, ska försöka träna lite idag med men har sjukträningsvärk från marklyften igår.. Ska försöka lägga in ett inlägg ikväll men vi får se! Ciao!


God eftermiddag!! Idag har vi haft en fö...

God eftermiddag!! Idag har vi haft en föreläsning på 1,5 timme efter detta har vi jobbat med vårt grupparbete.. Alla va rätt sega efter gårdagen speciellt vi som spelade innebandy! Tycker det är ett rätt bra gäng här faktiskt, visst alla känner man ju inte så väl men ändå. Är precis som i skolan, här finns plugghästar, "coola" killar och tjejer, blyga som förr måste varit mobbade, killar som luktar en frän blandning mellan parfymfabrik och maratonlöpare och sen vi andra som bara är vi och inget speciella... Haha! Nu ska jag in i duschen för jag har precis tränat sen ska jag laga mat! Ciao!


RSS 2.0