Trött! Har varit en slitsam dag med sko...

Trött! Har varit en slitsam dag med skola (pbl, föreläsning, etik mm) och sen innebandy i en timme och sen gym i 30-40 minuter efter det så orkar inte gör något längre inlägg... Skulle ringa Tobbe idag med men sorry Tobbe! Ska försöka ringa imorgon... God natt allesammans! Ciao!


Skitgym och eftermiddags etik! Haft en b...

Skitgym och eftermiddags etik! Haft en bättre dag idag än igår, har haft fullt upp hela dagen så man har inte hunnit grubbla så mycket.. Har under dagen byggt en bro i papper med sax och tejp, bekantat oss med kursgården, och haft ett två timmar långt etik pass under eftermiddagen (måttligt roande) men har ändå ständigt tänkt på min underbara sambo! Men det är klart vi fixar detta! Har även kollat in gymet och usch vilken besvikelse! Vet inte var jag ska börja eller vad som va värst men självklart va ju en turk tvungen att komma in och klaga på att jag lyfte benen vid bänkpressen och han kunde inte köpa att det va för att jag inte skulle svanka och koncentrera allt på brösten för om man måste lyfta benen så är det fel på "banken" som han sa.. Antar att SFI inte lär dom att det heter bänken med Ä... Pratade alldeles nyss med Lisa oxå och det va så skönt att höra hennes röst. Mår så dåligt över att jag utsätter henne för detta men hon säger att det är lugnt men det hjälper liksom inte, jag älskar verkligen henne och kommer tacka henne till tusen om hon står ut med mig under tiden jag gör detta (ja och ett par år till, si sådär en 75 för äldre blir man väl inte?) Nu ska jag fortsätta glo på dumburken, somnar väl dock snart... Ciao!


Sängdags! Nu är det dags att sova, dag...

Sängdags! Nu är det dags att sova, dagen idag har varit lite väl känslosam för mig.. Imorgon klockan 9.30 börjar plugget med fika! Underbar start! Ska sen efter skolan kolla in gymet och handla lite men som sagt nu ska jag sova.. Ska bara ringa morsan först och tjära lite med henne... Ciao!


Hej igen! Detta blir mitt första seriös...

Hej igen! Detta blir mitt första seriösa inlägg.. Ja jag kan väl berätta lite vem jag är först. Jag är en kille som är född 88 och bor i Växjö med min underbara sambo Lisa och vår katt bojjan. Under vintern ska jag gå en utbildning för Kriminalvården i Norrköping och denna kommer vara i 28 veckor. Det mesta kommer nog handla om min vardag i Norrköping och om mina intressen! Ja idag har dagen kommit som jag fasat för.. Satte mig på tåget vid 18 tiden och det var nog fan det värsta jag gjort i hela mitt liv! Jag vet att jag bara ska vara borta ett par dagar innan jag får se min älskade Lisa igen men usch va jobbigt det är! Jag bölade, hon bölade och jag bölade lite till... Usch! Saknar henne dessutom redan! Jag kan bara inte få nog av denna kvinna! Sitter nu på tåget och är framme vilken minut som helst... Lägger kanske in ett inlägg till ikväll... Adjö!


Test! Får se om man kan komma igång med de...

Test! Får se om man kan komma igång med den här skiten!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0